پیش‌بینی بورس شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه برای شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴ مأموریت به سازمان برنامه و بودجه برای تعیین تکلیف موضوع کالابرگ الکترونیک ویدئو | مجوز فروش ارز حاصل از صادرات در تالار دوم مرکز مبادله ارز و طلا صادر شد کارت‌های سوخت اضطرار جایگاه‌ها محدودیت ۶ هزار لیتر روزانه دارد ویدئو | مستقیم از مزرعه به سفره؛ طرحی برای حذف واسطه‌ها و کاهش قیمت‌ها امروز گل زعفران چقدر قیمت دارد؟ (۹ آبان ۱۴۰۴)‌ سود میلیاردی از قاچاق حشرات! افزایش ۳۰درصدی صادرات پسته خراسان رضوی بیست‌ونهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان در مشهد آغاز شد + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۵۷ درصد، سهم محصولات غیرنفتی از سبد صادرات سال گذشته | ۸۰ درصد از خط تولید ال۹۰، ایرانی است فروشندگان کالا‌های مرتبط با هالووین، زیر ذره‌بین بازرسی فرمان بازار خودرو به سمت کاهش قیمت چرخید؟ | بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۸ آبان ۱۴۰۴) گل زعفران امروز چقدر قیمت دارد؟ (۸ آبان ۱۴۰۴) | بازار در فاز تعادل و انتظار خریداران سکه‌های پیش‌خرید بخوانند پلمب کافی‌شاپ و کافه‌قلیان متخلف در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) جزئیات اولین حراج طلای مرکز مبادله در آبان ۱۴۰۴ | فرصت واریز وجه‌الضمان تا ۱۰ آبان‌ماه است سقوط ۲۰۰۰ دلاری قیمت بیت‌کوین (۸ آبان ۱۴۰۴) موبایل ارزان شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | توصیه مهم به خریداران مناسب‌ترین روش عرضه خودرو چیست؟ استاندار خراسان رضوی: تسهیلگری، شرط موفقیت بخش خصوصی | استاندارد، راه اعتماد مردم به تولیدات داخلی است دلار در کانال ۱۰۷ هزار تومان در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴)‌ آموزش و هوشمندسازی نقش محوری در تحقق عدالت مالیاتی دارند قیمت طلا در آخرین روز کاری هفته در مشهد چند؟ | سکه گران شد (۸ آبان ۱۴۰۴) روش های تمیز کردن کوله پشتی برای داشتن کوله ای درخشان! نرخ طلای جهانی اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | لبخند دوباره اونس به صعود آیین تجلیل از واحد‌های نمونه استاندارد خراسان رضوی برگزار شد | نظارت بر تولید و صادرات، تسهیل و تسریع می‌شود+ فیلم دو سناریوی بورس پس از صعود به کانال جدید (۸ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کنترل و نظارت مداوم بر بازار مشهد و انبار‌ها | فرماندار مشهد: مشکلی برای تأمین میوه شب عید ۱۴۰۴ وجود ندارد

  • کد خبر: ۳۰۹۱۹۵
  • ۱۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۸
کنترل و نظارت مداوم بر بازار مشهد و انبار‌ها | فرماندار مشهد: مشکلی برای تأمین میوه شب عید ۱۴۰۴ وجود ندارد
سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری شهرستان مشهد مقدس گفت: بازار مشهد به همراه انبار‌های ذخیره کالا، تحت کنترل هستند و به شکل مداوم بر آن‌ها نظارت می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سیدحسن حسینی با اشاره به برگزاری جلسه قرارگاه تنظیم بازار شهرستان اظهار کرد: هر هفته باید جلسه تنظیم بازار را برگزار کنیم تا وضعیت قیمت‌ها، موجودی انبار‌ها و بازار را رصد نماییم و همچنین تمهیداتی برای کنترل بازار و نظارت بیشتر اتخاذ کنیم.

وی با بیان اینکه روغن، برنج، حبوبات و گوشت مرغ موضوعات بررسی‌شده در جلسه فوق بود، عنوان کرد: در حال اتخاذ تمهیدات برای تأمین میوه شب عید هستیم که در دستورکار برنامه‌های تنظیم بازار قرار دارد. در این راستا، تلاش می‌کنیم برای ایام شب عید میوه را به میزان لازم در مکان مناسب نگهداری کنیم تا در زمان تقاضا، بازار را به شکل مناسبی در تعادل نگه داریم.

حسینی بیان کرد: تغییرات در قیمت‌ها به دلیل تغییر نرخ ارز است. بازار به همراه انبار‌های ذخیره کالا در حال کنترل و نظارت مداوم بوده و نگرانی وجود ندارد. امیدواریم فضایی ایجاد شود تا در زمینه کاهش قیمت‌ها هم توفیقاتی داشته باشیم.

فرماندار مشهد با اشاره به برگزاری کارگروه آرد و نان تصریح کرد: بیش از ۶۰ درصد آرد نانوایی‌های استان خراسان رضوی در شهر مشهد است. ۲۵۰۰ واحد نانوایی با ۲۶ هزار تن سهمیه آرد در مشهد فعالیت می‌کنند و این امر ایجاب می‌کند که بتوانیم طی این فضا کنترل خوبی را در بحث آرد و نان داشته باشیم.

وی افزود: تأکید ما بر این است که اتحادیه نانوایان تا حد ممکن و براساس اختیاراتی که قانون به آن داده است، مسائل مربوط به آرد و نان را مدیریت کند. همچنین بحث نظارت و کنترل بر عملکرد اتحادیه و نانوایان به صورت خاص در دستورکار قرار دارد.

حسینی اضافه کرد: آرد و نان یک کالای استراتژیک بوده و با زندگی روزمره مردم در ارتباط است. در این راستا باید به اتحادیه صنفی اهمیت و ظرفیت بدهیم و نظارت کنیم تا از این جهت با مشکل رو‌به‌رو نشویم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->