علت تعطیلی بورس‌ تهران در روز جاری چیست؟ (۲۴ بهمن ۱۴۰۳) تاکید بر ورود دستگاه‌های امنیتی به نوسانات بازار ارز مدیریت خصوصی ایران‌خودرو، خودرو جدید تولید می‌کند + جزئیات زمان واریز دقیق کالابرگ الکترونیکی مشخص شد | مبلغ آن چقدر است؟ کابینه صهیونیستی با طرح ترامپ در مورد غزه موافقت کرد اعلام شرایط پیش‌فروش یک میلیون قطعه سکه طلای بهار آزادی (۲۳ بهمن ۱۴۰۳) تداوم روند افزایش قیمت در بازار خودرو‌های خارجی (۲۳ بهمن ۱۴۰۳) آغاز حراج سکه‌های ضرب ۸۶ | خریداران تا ساعت ۱۴ ثبت‌سفارش کنند (۲۳ بهمن ۱۴۰۳) اوج‌گیری اصلاح قیمتی و زمانی در بورس | روند خروج پول حقیقی از بازار سهام شدت گرفت (۲۳ بهمن ۱۴۰۳) دلار به کدام سمت‌وسو می‌رود؟ | تب تند طلا و دلار در بازار تأثیر خصوصی‌سازی صنعت خودرو بر قطعه‌سازی خراسان زمان پیش فروش بلیت قطار‌های مسافری اسفند ماه اعلام شد زنگ خطر مصرف گاز؛ ۶۸۱ میلیون مترمکعب در بخش خانگی (۲۳ بهمن ۱۴۰۳) قیمت طلای جهانی امروز رکورد زد (۲۳ بهمن ۱۴۰۳) مقصر حادثه اتوبوس دانش‌آموزان کرمانی چه‌کسی بود؟ (۲۳ بهمن ۱۴۰۳) سکه ۸۰ میلیونی شد (۲۳ بهمن ۱۴۰۳) | دلار بازار آزاد در کانال ۹۲ هزار تومان آغاز ثبت‌نام تبدیل رایگان خودرو‌های تک‌سوز به دوگانه‌سوز از امروز (۲۳ بهمن ۱۴۰۳) خروج پول از صنایع بزرگ بورس | منتظر رکوردی جدید از صندوق‌های طلا باشیم؟ (۲۳ بهمن ۱۴۰۳) آماده باش کامل عملیاتی هلال احمر در پی هشدار هواشناسی از امروز (۲۳ بهمن ۱۴۰۳) قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۲۳ بهمن ۱۴۰۳) | قیمت سیب‌زمینی کمی کاهش یافت تداوم رکود شدید در بازار مسکن | پیش بینی قیمت مسکن (۲۳ بهمن ۱۴۰۳) رکوردشکنی نرخ جهانی طلا امروز (۲۲ بهمن ۱۴۰۳) | علت رشد اونس طلا چیست؟ پیش بینی قیمت ارز و دلار (سه‌شنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۳)| دلار صعودی می‌ماند؟ استاندار خراسان رضوی: هماهنگی دستگاه‌های اجرایی برای مدیریت ناترازی انرژی، کلید عبور از چالش است آیا تجربه سال ۹۷ درباره نرخ دلار تکرار می‌شود؟ | ریزش قیمت دلار چقدر محتمل است؟ سرپرست گروه موسیقی بیدل: موسیقی مقامی خراسان نه‌تنها در کشور، بلکه در سطح جهان زبانزد است مصرف ۶۰ میلیون مترمکعب گاز در خراسان رضوی در ۲۴ ساعت اخیر (۲۱ بهمن۱۴۰۳)
سرخط خبرها

کنترل و نظارت مداوم بر بازار مشهد و انبار‌ها | فرماندار مشهد: مشکلی برای تأمین میوه شب عید ۱۴۰۴ وجود ندارد

  • کد خبر: ۳۰۹۱۹۵
  • ۱۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۸
کنترل و نظارت مداوم بر بازار مشهد و انبار‌ها | فرماندار مشهد: مشکلی برای تأمین میوه شب عید ۱۴۰۴ وجود ندارد
سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری شهرستان مشهد مقدس گفت: بازار مشهد به همراه انبار‌های ذخیره کالا، تحت کنترل هستند و به شکل مداوم بر آن‌ها نظارت می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سیدحسن حسینی با اشاره به برگزاری جلسه قرارگاه تنظیم بازار شهرستان اظهار کرد: هر هفته باید جلسه تنظیم بازار را برگزار کنیم تا وضعیت قیمت‌ها، موجودی انبار‌ها و بازار را رصد نماییم و همچنین تمهیداتی برای کنترل بازار و نظارت بیشتر اتخاذ کنیم.

وی با بیان اینکه روغن، برنج، حبوبات و گوشت مرغ موضوعات بررسی‌شده در جلسه فوق بود، عنوان کرد: در حال اتخاذ تمهیدات برای تأمین میوه شب عید هستیم که در دستورکار برنامه‌های تنظیم بازار قرار دارد. در این راستا، تلاش می‌کنیم برای ایام شب عید میوه را به میزان لازم در مکان مناسب نگهداری کنیم تا در زمان تقاضا، بازار را به شکل مناسبی در تعادل نگه داریم.

حسینی بیان کرد: تغییرات در قیمت‌ها به دلیل تغییر نرخ ارز است. بازار به همراه انبار‌های ذخیره کالا در حال کنترل و نظارت مداوم بوده و نگرانی وجود ندارد. امیدواریم فضایی ایجاد شود تا در زمینه کاهش قیمت‌ها هم توفیقاتی داشته باشیم.

فرماندار مشهد با اشاره به برگزاری کارگروه آرد و نان تصریح کرد: بیش از ۶۰ درصد آرد نانوایی‌های استان خراسان رضوی در شهر مشهد است. ۲۵۰۰ واحد نانوایی با ۲۶ هزار تن سهمیه آرد در مشهد فعالیت می‌کنند و این امر ایجاب می‌کند که بتوانیم طی این فضا کنترل خوبی را در بحث آرد و نان داشته باشیم.

وی افزود: تأکید ما بر این است که اتحادیه نانوایان تا حد ممکن و براساس اختیاراتی که قانون به آن داده است، مسائل مربوط به آرد و نان را مدیریت کند. همچنین بحث نظارت و کنترل بر عملکرد اتحادیه و نانوایان به صورت خاص در دستورکار قرار دارد.

حسینی اضافه کرد: آرد و نان یک کالای استراتژیک بوده و با زندگی روزمره مردم در ارتباط است. در این راستا باید به اتحادیه صنفی اهمیت و ظرفیت بدهیم و نظارت کنیم تا از این جهت با مشکل رو‌به‌رو نشویم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->